Sertéstartó
telepeknek

Professzionális higiéniai megoldások

Vállaljuk komplett biobiztonsági- és járványvédelmi programok kidolgozását, felügyeletét. Higiéniai termékeink innovatívak, biztonságosan használhatók, környezetkímélők és 90%-ban biológiailag lebomlók.

Biztonsági adatlapok letölthetők itt: https://hatagro.hu/biztonsagi-adatlapok/
Afrikai sertéspestis ellen

A megelőzés a legfontosabb

Az afrikai sertéspestist egy külső környezeti hatásoknak ellenálló vírus okozza, így a legnagyobb hangsúlyt a vírus megjelenésének megelőzésére érdemes fordítani. Termékeinkkel és higiéniai megoldásainkkal ebben segítjük a sertéstartó telepek munkáját.

Teljes körű, komplex higiéniai program

Az afrikai sertéspestis, mint a legtöbb járvány az állattartásban, olyan helyeken alakul ki, ahol kifogásolható a higiéniai szabályok megléte és betartása. Mi ebben is teljes körű segítséget nyújtunk a sertéstelepeknek.

Tárgyak, épületek és munkatársak

Az afrikai sertéspestis terjedésének közvetítő vektorai nagyon gyakran nem maguk az állatok, hanem az épületek, járművek, használt eszközök és bizony maguk az emberek is. Ezért kiemelt figyelmet szentelünk a teljes körű higiéniai szabályok kialakítására és betartatására.

Hatékony termékek a biztonságért

Új generációs tisztító- és fertőtlenítőszereink modern,  innovatív, hatékony, biztonságos és hosszú távon is megbízható védelmet biztosíthatnak a sertéstelepek számára a különféle megbetegedések ellen.

– TISZTÍTÓ- ÉS FERTŐTLENÍTŐ TERMÉKEK –

Megoldások az afrikai sertéspestis ellen

Afrikai sertéspestis higiéniai protokoll​
Afrikai sertéspestis higiéniai protokoll
Járványvédelmi kézikönyv sertéstartóknak
Járványvédelmi kézikönyv sertéstartóknak

- KAPCSOLAT -

Keresse szakértőnket bizalommal!

Tokaji István

kereskedelmi igazgató

Suta Csaba

területi képviselő

Nagy Ádám

területi képviselő

Szelepcsényi Barnabás

területi képviselő