Megbízható baromfi itató rendszerek és hatékony kártevőirtás több, mint 25 éve

A HATAGRO-nak köszönhetően a baromfi- és sertéstelepek a legmodernebb technológiai háttérrel működnek. Olyan komplex megoldásokat nyújtunk, melyek nem csupán a munkatársak mindennapjait és a telep működését teszik egyszerűbbé és hatékonyabbá, hanem az állatok számára is a legideálisabb körülményeket biztosítják legyen szó baromfi itató rendszerek telepítéséről vagy a kártevőirtás területéről. 

Baromfi itató rendszerek, amelyek már jól vizsgáztak

Évek óta országszerte megbízható partnerei vagyunk a baromfitartóknak. Istállóberendezéseinket és takarmányozási rendszereinket az egyes régiók egyedi igényeit szem előtt tartva ajánljuk ügyfeleinknek. Megoldásaink segíthetnek abban, hogy hústermelési tevékenységei sikeresek legyenek

A HATAGRO által forgalmazott baromfi itató rendszerek közül kiváló megoldást kínál a Prémium itató, amely optimális vízellátást biztosít kifejezetten a brojler állomány számára. 

Az új Prémium itató kifejezetten brojler csirke állomány számára lett kifejlesztve. Nagyobb szeleptű véggel rendelkezik így  nagyobb, feltűnőbb vízcseppeket kapunk. A szelep oldal irányba nem működtethető, így kevesebb víz csöpög el. A cseppfelfogó tálca már nem az  itatócsőre van rögzítve, ennek köszönhetően jobb  a higiénia. Az itatósor maximális hossza  90 m. 

Ezek a típusú baromfi itató rendszerek három részből állnak: nagyobb itatócső, CombiMaster itatószelep és speciális itatószelep védő. Ezzel az átgondolt rendszerrel az állatok mindig elegendő vízhez jutnak, miközben határozottan csökken az alom nedvesedése. A jó minőségű alapanyagok alkalmazása (speciális műanyag és nemesacél) gondoskodik a magas szintű vegyszer ellenállóságról. Az átfolyási érték  20 cm vízoszlopnál kb. 45 ml/perc.

Ha segítségre van szüksége a baromfi itató rendszerek kapcsán, tapasztalt szakembereinkkel állunk az Ön rendelkezésére, és készséggel válaszolunk minden kérdésére. Keressen minket bizalommal a szerviz@hatagro.hu címen és mi rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Ha kártevőirtás, akkor HATAGRO

A kártevők által hordozott betegségek miatt az időben történő kártevőirtás elengedhetetlen.  A baromfi- és sertéstelepek gyors, hatékony és hosszútávú védelmet szeretnének a kártevőkkel szemben. A HATAGRO vállalja komplett kártevőirtási programok kidolgozását és felügyeletét.

A kártevőirtás vonhat maga után különböző környezeti hatásokat is, éppen ezért mi csak olyan módszereket alkalmazunk, amelyek hatékonyak, de kevésbé károsak a környezetre. Az állatok miatt rendkívül fontos, hogy megbízható és hatékony kártevőirtásra kerüljön sor.

A kártevőirtás kiemelten fontos a baromfitelepeken és sertéstelepeken, mivel segít megelőzni a betegségek terjedését, minimalizálni a gazdasági veszteségeket, és fenntartani az élelmiszerbiztonságot. A megfelelő megelőző intézkedések, a rendszeres ellenőrzés és a hatékony irtási módszerek alkalmazása kulcsfontosságú a telepek sikeres működéséhez és az állatok egészségének megőrzéséhez.

Az országos járványvédelem meghatározó szereplőjeként a legmodernebb, innovatív termékekkel, köztük baromfi itató rendszerek telepítésével és hatékony kártevőirtás kivitelezésével segítjük a hazai baromfi- és sertéstelepek hatékony és biztonságos működését.