Gyors és hatékony kártevőirtás – forduljon a HATAGRO-hoz!

A kártevők által hordozott betegségek miatt az időben történő kártevőirtás elengedhetetlen. A baromfi- és sertéstelepek gyors, hatékony és hosszútávú védelmet szeretnének a kártevőkkel szemben. A HATAGRO vállalja komplett kártevőirtási programok kidolgozását és felügyeletét. 

A kártevőirtás elengedhetetlen ebben az iparágban

A kártevőirtás egy komplex folyamat amelynek lehet környezeti hatása is, éppen ezért csak olyan módszereket alkalmazunk, amelyek hatékonyak, de kevésbé károsak a környezetre. Az állatok miatt rendkívül fontos, hogy megbízható és hatékony kártevőirtásra kerüljön sor.

Az egerek és patkányok nem csupán bosszantóak, de komoly veszélyt jelenthetnek egészségünkre és vagyonunkra is. Számos betegséget terjeszthetnek, ráadásul a rágcsálók jelenléte rombolja az ingatlanokat, kárt okoznak vezetékekben, falakban és egyéb szerkezetekben, ami hatalmas költségekkel járhat.

Mellettük a különböző rovarok is hatalmas károkat okozhatnak, ők nemcsak a kényelmetlenség forrásai, hanem súlyos egészségügyi kockázatot is jelenthetnek. A legtöbb rovar hordozhat kórokozókat, amelyek számos betegséget okozhatnak, például allergiát vagy akár fertőzéseket.A rovarok jelenléte szintén veszélyezteti az élelmiszereket és az ingatlanokat, amelyek hosszú távon súlyos következményekkel járhatnak.

A kártevők okozta károk jelentős gazdasági veszteségekhez vezethetnek. A kártevőirtás során használt szerekkel történő megfelelő kezelés segítségével csökkenthetjük ezeket a veszteségeket, megőrizve a gazdaság minőségét.

xr:d:DAFeALkzbI8:889,j:3262154273958568543,t:24032007

Termékek a kártevőirtás elősegítéséhez, amelyek már jól vizsgáztak

Bizonyos kártevők, például a rovarok vagy a rágcsálók, közvetlen egészségügyi kockázatot jelenthetnek az emberekre és az állatokra nézve. A kártevőirtás során használt anyagok segítenek megakadályozni az ilyen típusú betegségek terjedését és minimalizálhatjuk az egészségügyi kockázatokat. Ezért is fontos, hogy a megfelelő minőségű terméket válasszuk ki.

VARAT rágcsálóirtó pép

A VARAT rágcsálóirtó készítményt olyan helyen alkalmazzuk, ahol patkányok vagy egerek előfordulását észleljük. A VARAT pép tasakokat vagy blokkot a lyukak elé, vagy a rágcsálók vonulási útjaira rágcsálóirtó csalétek ládába, a pép tasakját feltépés nélkül helyezzük ki. Patkányirtáskor 8-10 pépet vagy blokkot, egérirtáskor 2-3 pépet vagy blokkot tegyünk ki egy-egy etetőhelyre.

DOBOL füstképző patron

A füstölőpatronok a rovarirtás legjobb módszerei közé tartoznak. Sokan próbálkoznak egyénileg, házi módszerrel, de aztán hamar rájönnek, hogy megfelelő eszközök nélkül nem lehet maradéktalanul megszabadulni a hívatlan vendégektől. Ilyenkor folyamodnak szakemberhez, illetve vásárolnak füstölőpatront és különböző termékeket, amikkel jó eséllyel meg tudják szüntetni a problémát. A füstképző patront a kezelendő helyiség közepén helyezzük el, majd hagyjuk el a helyiséget és zárjuk be annak ajtaját. Az alumínium henger vízbe helyezése után a füstképződés 1-2 perc múlva megindul.
A kártevőirtás és az ilyen szerek fontossága számos szempontból megkérdőjelezhetetlen. A kártevők, legyenek azok rovarok vagy rágcsálók, jelentős kárt okozhatnak az agrár-, az élelmiszeripari és az egészségügyi szektorban egyaránt.