A kártevőirtás számos problémára jelenthet megoldást

A baromfi- és sertéstelepeken kiemelkedően fontos a kártevőirtás, hiszen gyors, hatékony és hosszútávú védelmet szeretnének ezekkel a kártevőkkel szemben. Vállaljuk komplett kártevőirtási programok kidolgozását és felügyeletét. A kártevők által hordozott betegségek miatt az időben történő kártevőirtás elengedhetetlen. 

Miért fontos a kártevőirtás?

Az irtásnak lehet környezeti hatása is, éppen ezért mi csak olyan módszereket alkalmazunk, amelyek hatékonyak, de kevésbé károsak a környezetre. Az állatok miatt rendkívül fontos, hogy megbízható és hatékony kártevőirtás a legalkalmasabb időben történjen meg. Ezek az irtószerek többféleképpen is elérhetőek lehetnek csalétek, blokk vagy pép formájában is.

A mezőgazdasági területeken számtalan kártevő előfordulhat. Felsorolni szinte lehetetlen lenne mindet, de vannak olyan kártevők, melyek meglehetősen elterjedtek a mezőgazdasági területeken. 

Menjen biztosra rágcsálóirtás esetén az alábbi professzionális (II. forgalmazási kategóriájú) szerekkel

PROBLOC Rágcsálóirtó blokk

Alkalmazási területe főleg a zárt terek, az épületek környékén és a szabadban egér- és patkányirtásra használatra kész ez a rágcsálóirtó blokk. A kártevőirtás során a készítményt olyan helyeken alkalmazzuk, ahol rágcsálók előfordulása észlelhető. A nyomok vagy látható károkozások alapján becsüljük meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kezelést ennek ismeretében végezzük. A rágcsálóirtó blokkokat az erre a célra szolgáló szerelvényben helyezzük el az egerek és patkányok által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyük közelébe. A csalétek kihelyezése előtt lehetőség szerint minden más táplálékforrást távolítsunk el.

RAZZIA Rágcsálóirtó pép

A kártevőirtás során szintén hatásos, a készítményt olyan helyeken alkalmazzuk, ahol rágcsálók előfordulása észlelhető. A nyomok vagy látható károkozások alapján becsüljük meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kártevőirtás ennek ismeretében végezhető. A rágcsálóirtó pépet az erre a célra szolgáló szerelvényben helyezzük el az egerek és patkányok által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyük közelébe. A csalétek kihelyezése előtt lehetőség szerint minden más táplálékforrást távolítsunk el. 

A kártevőirtás itt még nem ér véget

DOBOL Füstképző patron

Zárt térben, repülő rovarok (pl. legyek, szúnyogok) és rejtett életmódú rovarok (pl. csótány, ágyi poloska, bolha, ezüstös pikkelyke, hangya, stb.) irtására használható fel. Rejtett életmódú rovarok ellen kiegészítő módszerként alkalmazható!

PHOBI FENOX EC Rovarirtó koncentrátum

Zárt térben permetezéssel házi légy és szuronyos istállólégy, valamint rejtett életmódú rovarok (pl.: csótányok, ágyi poloska, bolha, hangya, ezüstös pikkelyke… stb.), szabadban permetezéssel kizárólag élelmiszerlátogató legyek ellen. Szabadban kézi vagy földi melegköd-képzéssel, és ULV-eljárással szúnyogok irtására használható fel.
A rovarok és a rágcsálók elleni védekezés, így a kártevőirtás igazság szerint egy soha véget nem érő folyamat, ami jóval hatékonyabbá tehető a HATAGRO kínálatában elérhető professzionális kártevőirtás elősegítését célzó megoldásokkal.